Lemonpepper

LEMONPEPPER


Juicy design for spicy kids

Vind je het leuk om eens iets zelf te naaien maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?
Staan de ingewikkelde patronen uit de bladen je tegen en duizelen de lijnen voor je ogen?
Bij Lemonpepper kun je nu een op stof geprint patroon van een broekje kopen. Je knipt het patroon simpel uit langs de stippellijnen en stikt hem volgens de easypeasy instructie in elkaar!
Lemonpepper maakt alle patronen en dessins zelf. Zo weet je zeker dat je een super origineel broekje maakt.

Lemonpepper staat voor duurzaam, betaalbaar, origineel en oneindige mogelijkheden.
Frisse, funky ontwerpen met een avontuurlijke twist.
Lemonpepper wil jou de gelegenheid geven met je creativiteit aan de slag te gaan zonder teveel gedoe. Je bestelt al een diy pakket voor een broekje vanaf 17,50. Het enige wat je nog hoeft te doen is je naaimachine van zolder te halen, de tutorial te bekijken en aan de slag te gaan.
It’s so simple!
Is dit toch teveel gedoe dan bestel je het broekje kant en klaar en dan naaien wij het voor je in elkaar.
No problem!

We zijn een klein bedrijf met een simpele filosofie…respectvol doen wat je leuk vindt!
Wij houden van dingen maken en laten jou daar graag van meegenieten…Elke 4 weken upload Lemonpepper een nieuw ontwerp voor een broekje in de maten 50/56, 62/68, 74/80 en 86/92. In de webshop zijn binnenkort tevens bijpassende beanies en slabbetjes te bestellen. Je kunt het ontwerpproces volgen in onze blog.

We laten onze broekjes duurzaam printen op een goede kwaliteit tricot. We werken niet met grote voorraden maar maken alleen dat wat nodig is. Geen verspilling, lekker duurzaam. Bestel je een kant en klaar broekje, dan wordt deze door onze ervaren naaisters in elkaar genaaid. Gewoon hier in Loppersum. Hierdoor moet je wel even wachten totdat je (diy)broekje klaar is maar dan krijg je wel iets eerlijks en origineels!

Lemonpepper houdt van deze planeet en is constant op zoek naar duurzame alternatieven. We schuwen hierbij het experiment niet. In onze limited editions verven we het organische geteelde katoen zelf met plantaardige verfstoffen als uienschillen, indigo en meekrap. Goed voor het milieu en beter voor de huid van je baby. Hou de site in de gaten voor de limited editions!